News Flash:

Salata de broccoli cu spanac

14 Martie 2017
1726 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 broccoli mare, taiat buchetele
50 ml + inca 2 linguri ulei de masline extravirgin
sare kosher
3 linguri suc de lamaie proaspat stors
2 linguri mustar Dijon
2 oua fierte tari
3 linguri capere, tocate nu foarte marunt
2 linguri marar tocat marunt
o conserva boabe de fasole alba, scursa de zeama
500 g spanac proaspat

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Tapeteaza o tava cu folie de aluminiu.
Amesteca broccoli cu doua linguri de ulei s sare dupa gustm apoi adauga-l in tava si coace-l pana se inmoaie. Aproximativ 20 de minute. Lasa-l sa se raceasca la temperatura camerei.
Intre timp, intr-un robot de bucatarie adauga sucul de lamaie, mustarul, ouale si o lingura de apa si mixeaza pana obtii o crema. Adauga treptat cei 50 de ml de ulei, amestecand la viteza maxima.
Cu ajutorul unei linguri, incorporeaza in sos mararul si caperele.
Adauga jumatate din cantitatea de sos intr-un bol incapator si pune peste acesta fasolea, spanacul si broccoli si amesteca foarte bine.
Adauga salata pe un platou. Toarna deaspura sosul ramas si garniseste totul cu marar. Serveste imediat.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata broccoli salata spanac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1542 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019162 (s)