News Flash:

Salata de branza cu chimen si ceapa

26 Noiembrie 2013
1605 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg branza dulce de vaci
1/2 kg telemea
chimen dupa gust
smantana
maioneza
cascaval ras
3 cepe mari de apa

Mod de preparare:

Se amesteca branza cu telemeaua maruntita bine si cu smantana astfel incat sa se omogenizeze bine intre ele. In amestecul format se presara chimen dupa gust si se amesteca bine (chimenul nu se pune nici foarte mult pentru ca amareste dar nici foarte putin pentru ca fara el nu are gust). Se pune intr-un vas un strat consistent de branza, apoi se adauga un strat consistent de ceapa de apa tocata marunt, un strat de maioneza si la final cascaval ras.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1739 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013787 (s)