News Flash:

Salata de bacon cu ou si cicoare

9 Iulie 2013
1005 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 linguri ulei arahide
3 linguri ulei floarea soarelui
sare
1 lingurita zahar brun
1 lingura otet
2 lingurita mustar dulce
2 linguri alune padure tocate marunt
6 manunchiuri cicoare rosie si verde
200g bacon taiate cubulete
6 oua fierte tare

Mod de preparare:

Prajeste baconul tocat intr-o tigaie neaderenta timp de 8-10 minute, la foc mediu, pana cand devine auriu si usor crocant. Scoate-l pe cateva servetele de hartie pentru a scapa de grasimea in exces. Spala frunzele de cicoare, curata ouale si taiele in sferturi.
Pregateste dressing-ul din otet, mustar, zahar, cele doua tipuri de ulei si putina sare.
Aranjeaza frunzele, baconul si sferturile de oua pe farfurii si stropeste totul cu dressing de mustar. Presara deasupra si alunele tocate marunt.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ulei arahide zahar brun alune padure cicoare rosie bacon oua fierte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1665 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024483 (s)