News Flash:

Salata de avocado cu sunca si cartofi

24 Iulie 2013
2444 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 avocado taiate feliute
150 g fasole verde
150 g boabe de fasole
800 g cartofi
100 g pancetta
100 g maioneza light
sucul si coaja rasa de la o limeta
1 lingura marar

Mod de preparare:

Se pune o oala la fiert cu apa la foc mare. Se adauga fasolea verde si boabele de fasole si se fierb timp de 3 minute. Cu o spumiera se scot legumele si se trec prin jet de apa rece. Se pune din nou apa la fiert si se pun cartofii in oala si se fierb timp de 12 minute. Se scurg si se lasa la racit. Incingem cuptorul si punem pancetta in tava si bagam la cuptor 5 minute. Intr-un bol de salata se pun cartofii fierti taiati cubulete, fasolea, pancetta si felii de avocado. Se amesteca maioneza cu sucul de limeta si coaja rasa. Se toarna sosul peste salata si se serveste.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

avocado fasole verde cartofi pancetta maioneza light limeta marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1548 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013747 (s)