News Flash:

Salata de ardei copti III

18 Octombrie 2011
1160 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de ardei copti III
Ingrediente: 8-10 ardei patrunjel verde zahar sare 2 linguri ulei o lingura zeama de lamaie o lingura apa Mod de preparare: Ardeii se spala, se sterg si se pun la copt pe o plita. Apoi se pun intr-un vas, se sareaza putin si se acopera cu un capac 5 minute. Se prepara sosul din zeama de lamaie sau otet, ulei, apa, zahar, patrunjel verde tocat si sare dupa gust. Ardeii se curata de coaja, se amesteca cu sosul si se dau la rece inainte de servire. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei bucataria internationala patrunjel verde sare ulei salate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1115 viz    0 com
1250 viz    0 com
1094 viz    0 com
1067 viz    0 com
1010 viz    0 com
897 viz    0 com
897 viz    0 com
1062 viz    0 com
1232 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1771 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024086 (s)