News Flash:

Salata de ardei copti II

11 August 2011
6403 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de ardei copti II
Ingrediente: 10-12 ardei grasi 1 legatura patrunjel 1 lingura zeama de lamaie sau o lingurita otet 1 lingura ulei sare Mod de preparare: Ardeii se spala si se usuca de apa. Se pun la copt pe o tabla incinsa, pusa pe aragaz la foc mediu, fara ca ardeii sa se moaie prea mult, intorcandu-se pe toate partile pentru a se coace uniform. Pe masura ce se coc, se scot si se asaza intr-o oala. Se acopera si se presara cu sare, lasandu-se 15 minute. Apoi se curata de coaja. Separat se prepara un sos din otet sau lamaie cu ulei si cu zeama lasata de ardei si 3-4 linguri de apa. Se asaza ardeii in salatiera si se asezoneaza cu sosul facut, se intorc prin sos in sos, ca sa prinda gust mai bine. La sfarsit se presara patrunjel tocat fin pentru aroma si aspect. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie:
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete retete vegetariene salate ardei gras patrunjel otet ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3781 viz    0 com
2000 viz    0 com
1266 viz    0 com
1305 viz    0 com
1179 viz    0 com
1318 viz    0 com
1152 viz    0 com
10776 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013166 (s)