News Flash:

Salata de ardei copti - FOTO

19 Ianuarie 2012
4566 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de ardei copti
Ingrediente:

1 kg de ardei gras (pt. 4 pers.)
o lingurita de sare
o cescuta mica, mica de apa
otet dupa gustul fiecaruia

Mod de preparare:

Coacem ardeii dupa preferinta: pe gratar, pe o tabla pusa pe ochiul aragazului, in cuptor sau in ulei dupa ce le-am spalat coaja foarte bine. Nu uitati sa ii intoarceti de pe o parte pe cealalta, din cand in cand. Dupa ce i-ati copt, curatati-i de coaja, aruncati-i intr-un castron si turnati peste ei sarea, apa si otetul. Ii bagati la frigider timp de 15 minute si apoi vor fi gata de servit.

Sfat: Daca alegeti sa ii coaceti in ulei, turnati in tigaie ulei proaspat, cam o ceasca, si adaugati o lingura de apa rece, apoi lasati uleiul sa se incalzeasca, adaugati ardeii. Este de preferat sa-i coaceti la foc moderat, spre tare. Procedand astfel, uleiul nu se arde si veti scapa si de stropii de ulei care ar putea sa va brazdeze peretii bucatariei si, de ce nu, acoperiti tigaia cu un capac, la nevoie.
Salata de ardei copti a fost pregatita de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Salata_de_ardei_copti1
ardei gras sare apa otet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1413 viz    1 com
2483 viz    0 com
1520 viz    0 com
1878 viz    0 com
1155 viz    0 com
1466 viz    0 com
4409 viz    0 com
1200 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1492 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012466 (s)