News Flash:

Salata de anghinare cu fulgi de migdale

6 Februarie 2012
3330 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de anghinare cu fulgi de migdale
Ingrediente:

1 borcan (cutie) cu inimi de anghinare conservate in apa cu sare
2 rosii uscate la soare, conservate in ulei de masline
1 lingura ulei de masline
zeama de la 1/2 de lamaie
1 lingura de fulgi de migdale rumeniti
piper
sare

Mod de preparare:


Mai intai se scurg bine de apa inimile de anghinare, dup care se amesteca cu rosiile uscate taiate. Apoi se pregateste un dressing prin amestecarea energica a uleiului, sucului de lamiie,a piperului si a sarii. Acesta se toarna peste anghinare. Inainte de servire se baga pentru o jumatate de ora in frigider. Se asezoneaza cu fulgi de migdale.
Din cantitatile de mai sus ies 3 portii.
Salata de anghinare cu fulgi de migdale pregatita de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii piper sare frigider portii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1509 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014992 (s)