News Flash:

Salata de andive cu branza si usturoi

4 Februarie 2014
1490 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

sare
4 linguri ulei de masline
1 catel usturoi tocat
1 salota (hasma) tocata marunt
1 lingurita mustar Dijon
2 linguri otet de vin
2 linguri chives tocate
30g nuci pecan caramelizate
1 bucata branza Burrata
200g sfecla rosie coapta
4 andive
piper

Mod de preparare
:

Pregateste un dressing din otet, mustarul Dijon, salota, usturoi, ulei de masline, sare si pier, amestecate impreuna. Curata andivele si separa frunzele. Aseaza-le pe un platou. Curata sfecla coapta si tai-o in cubulete si pune-le peste andive. Rupe branza buratta si pune bucatile peste legume. Toarna dressingul si apoi presara nucile pecan si chives tocate.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete salata salata andive salata garnitura retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1469 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013850 (s)