News Flash:

Salata de andive

21 Aprilie 2011
2228 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de andive
Ingrediente: 500 g andive, 2 linguri ulei, sare, otet. Preparare: Andivele, curatate, desfacute in frunzisoare si spalate bine, se taie in bucati potrivit de mari. Se aseaza in salatiera. Peste ele se toarna otetul preparat cu putina apa sare, una-doua linguri de ulei. Salatiera se garnisesti la alegerea gospodinei.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete salate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3439 viz    0 com
1377 viz    0 com
1043 viz    0 com
1865 viz    0 com
1384 viz    0 com
1786 viz    0 com
1152 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1497 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012172 (s)