News Flash:

Salata de andive

21 Aprilie 2011
2185 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de andive
Ingrediente: 500 g andive, 2 linguri ulei, sare, otet. Preparare: Andivele, curatate, desfacute in frunzisoare si spalate bine, se taie in bucati potrivit de mari. Se aseaza in salatiera. Peste ele se toarna otetul preparat cu putina apa sare, una-doua linguri de ulei. Salatiera se garnisesti la alegerea gospodinei.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete salate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3317 viz    0 com
1346 viz    0 com
1008 viz    0 com
1823 viz    0 com
1330 viz    0 com
1725 viz    0 com
1073 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1563 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019760 (s)