News Flash:

Salata de andive

21 Aprilie 2011
2293 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de andive
Ingrediente: 500 g andive, 2 linguri ulei, sare, otet. Preparare: Andivele, curatate, desfacute in frunzisoare si spalate bine, se taie in bucati potrivit de mari. Se aseaza in salatiera. Peste ele se toarna otetul preparat cu putina apa sare, una-doua linguri de ulei. Salatiera se garnisesti la alegerea gospodinei.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete salate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3658 viz    0 com
1433 viz    0 com
1110 viz    0 com
1932 viz    0 com
1459 viz    0 com
1940 viz    0 com
1213 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011530 (s)