News Flash:

Salata de andive

21 Decembrie 2011
1183 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de andive
Ingrediente:

doua andive mai mici
un borcan mare de iaurt
1 lingurita de mustar dulce
zeama de la o jumatate de lamaie
o legatura de patrunjel
piper alb
sare

Mod de preparare:

Mai itnai se spala andivele sub un jet de apa rece, se lasa la scur, iar apoi se indeparteaza cotorul, se taie in patru pe lungime si se toaca julien. Patrunjelul se toaca marunt si se pune peste andive, intr-un vas, si se potriveste de piper si sare. Dupa aceea se pregateste sosul. Se amesteca zeama de lamaie, cu iarutul si mustarul. Sosul obtinut se toarna peste andive si se amesteca bine. Se poate servi imediat.

sursa reteta si fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

andive iaurt mustar dulce patrunjel piper alb sare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1453 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014270 (s)