News Flash:

Salata "Cuibul cocosului de munte"

11 Aprilie 2011
2833 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata Cuibul cocosului de munte
Ingrediente: 500g. cartofi, 400g. file de pui, 100g. sunca, 250g. castraveti, 3 oua, 50g. ceapa, maioneza, marar proaspat, sare, piper, salata, ulei de floarea soarelui. Mod de preparare: Curatim cartofii si-i taiem pai. Prajim cartofii într-o tigaie încinsa pâna când se formeaza o crusta crocanta. Carnea fiarta o rupem bucati. Castraveti, se taie fisii. Sunca deasemenea se taie fîsii. Ceapa se taie marunt, peste ea turnam apa fierbinte si lasam timp de 10 minute pentru a elimina gustul amar, apa se scurge. Dupa ce s-au fiert ouale separam albusul de galbenus, radem albusul prin razatoare, galbenusul o sa ne foloseasca la decor. Taiem marunt mararul. Într-un bol amestecam fileul, castravetii, sunca, ceapa, albusul, sarea, piperul si maioneza. Pe fundul vasului aranjam frunzele de salata, rasturnam amestecul din bol, împodobim salata cu cartofii prajiti. În mijloc punem ouale preparate dintr-un amestec de galbenus, marar si maioneza.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete crab carnati aperitiv bolle marar turta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2260 viz    0 com
3218 viz    0 com
3508 viz    0 com
1411 viz    0 com
1462 viz    0 com
2658 viz    0 com
1356 viz    0 com
1844 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013725 (s)