News Flash:

Salata cu varza Kale, migdale si parmezan

20 Mai 2013
1885 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

170-220 g varza Kale
50 g migdale
sare
1/2 avocado
2 linguri otet balsamic
1 lingura ulei de masline extra virgin
60 g fasole coapta
8-10 fasii de parmezan
6-8 caise uscate
piper

Mod de preparare:

Curata varza Kale si rupe-i tulpina, apoi rupe-o in bucati mai mici, de marimea unei imbucaturi. Pune-o intr-un bol. Taie caisele in bucati mici si adauga-le in bol, impreuna cu fasolele, migdalele si branza. Amesteca uleiul de masline si otetul si pune vinegreta in salata. Condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Inainte de servire, taie avocado in cubulete si pune-l deasupra.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

varza kale migdale salata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2414 viz    0 com
1487 viz    0 com
1399 viz    0 com
1799 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1529 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013720 (s)