News Flash:

Salata cu usturoi si cimbru

7 Decembrie 2012
2109 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g naut (lasat in apa peste noapte sau pentru cel putin 8 ore
10 catei de usturoi
2 frunze de dafin
1 ceapa mica
salvie
cimbru
piper
5-6 linguri ulei de masline
1-2 linguri otet balsamic (optional)
 sare
 
Mod de preparare:

Nautul se spala, se pune intr-un castron, se acopera cu apa multa si se lasa asa peste noapte sau cel putin 8 ore. Dupa aceasta perioada, nautul se pune la fiert impreuna cu foile de dafin pana cand bobul devine moale (1-2 ore). Cand e gata, se scot frunzele de dafin, se face un mujdei din usturoi si ulei care apoi se toarna peste nautul caldut, alaturi de ceapa taiata marunt, cimbru si salvie. Se picura putin otet balsamic si se amesteca. Se serveste dupa 30 de minute, cand aromele s-au intrepatruns bine.
 
 sursa: suntfericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

naut usturoi ceapa salvie cimbru otet balsamic sare castron
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1523 viz    0 com
1992 viz    0 com
1466 viz    0 com
1588 viz    0 com
3281 viz    0 com
1270 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1577 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013619 (s)