News Flash:

Salata cu totano

12 Martie 2012
1513 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata cu totano
Ingrediente:

inele de totano
o lamaie
o ceapa rosie
o legatura de patrunjel
sare
ulei de masline

Mod de preparare:
   
Totano se "inrudeste"cu calamarul. Am spalat inelele bine in apa, adica am schimbat apa de vreo cinci ori. Le-am pus in apa cu un pic de sare si le-am lasat la fiert timp de cateva minute. Daca nu sunteti siguri ca e gata, prindeti unul cu furculita si gustati, ca daca fierb prea mult se intaresc.
Intre timp am taiat ceapa rondele si am pus-o intr-un castronel cu apa, ca sa iasa iuteala si sa devina un pic crocanta. Am scurs inelele de apa, le-am bagat sub jetul de la robinet ca sa le racesc, le-am taiat in trei-patru, depinde de marime, am adaugat inelele de ceapa, dupa ce le-am scurs de apa si le-am pus pe un prosop sa se scurga apa, am spalat si taiat marunt patrunjelul, am adaugat ulei si zeama de lamiie dupa gust si am amestecat bine ca sa fie totul condimentat.
Salata cu totano pregatita de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lamaie ceapa rosie patrunjel sare totano furculita ceapa rondele apa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1674 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021680 (s)