News Flash:

Salata cu ton, ridichi si vinegreta

1 Aprilie 2013
1852 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru salata:

1 bucata radicchio (medie)
1 conserva ton
600g fasole boabe alba din conserva, scursa si clatita
2 tulpini de telina taiate fasii
sare
frunze de patrunjel pentru decor
piper

Pentru vinegreta:

120 ml ulei de masline
1 legatura mica patrunjel, tocat marunt
½ lingura otet de vin
3 linguri suc proaspat de lamaie
1 catel usturoi zdrobit
sare
piper

Mod de preparare:

Amesteca toate ingredientele pentru vinegreta intr-un robot de bucatarie pana cand se omogenizeaza si condimenteaza cu sare si piper. Rupe frunzele de radicchio in bucati mari, pune-le intr-un bol cu fasolea boabe si telina si amesteca-le cu vinegreta. Mai adauga sare si piper daca e nevoie. Adauga deasupra bucati de ton si decoreza cu frunze de patrunjel.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

conserva ton vinegreta sos fasole alba
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1573 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020145 (s)