News Flash:

Salata cu taitei si piept de curcan

4 Aprilie 2012
1869 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata cu piept de curcan
Ingrediente:

320 g piept de curcan fiert si tocat
200 g taitei de orez
80 ml sos de peste
2 ardei capia taiati marunt
1 lingurita ghimbir dat prin razatoare
1 catel de usturoi tocat
1 morcov taiat betisoare
100 ml suc de limete
1 castravete taiat betisoare
1 lingura busuioc tocat
50 g zahar brun
1 lingura coriandru tocat

Mod de preparare:

Mai intai pregatim taiteii conform instructiunilor de pe pachet, iar apoi ii scurgem si ii dam printr-un jet de apa rece. Intre timp, intr-o oala punem sosul de peste si zaharul si fierbem la foc mic timp de 3 minute amestecand constant. Lasam sa se raceasca usor, apoi punem sosul intr-un blender si adaugam ardeiul, ghimbir, usturoi si sucul de limete. Procesam pana obtinem un piure fin. Intr-un bol de salata punem taiteii, carnita de curcan, castravetele, morcovul si verdeata. Turnam sosul pe deasupra si amestecam usor. Impartim salata in farfurii si servim.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei capia ghimbir usturoi morcov castravete busuioc zahar brun
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1696 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020839 (s)