News Flash:

Salata cu somon fumee si sfecla rosie

14 Septembrie 2012
1723 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g somon fumee
3 cepe
4 sfecle rosii coapte
50 ml de vin
50ml sirop de rodie
50ml de ulei de masline
1 lamaie
1 lingurita de busuioc tocat marunt
piper
sare
 
 Mod de preparare:

Sfecla coapta se spala si se taie felii groase de 3 cm. Ceapa se curata, se spala si se taie rondele, dupa care se desface in inele. Pe un platou se face un pat din inele de ceapa. Deasupra inelelor se aseaza feliile de sfecla rosie. Se taie somonul fumee in fasiute subtiri si se aseaza peste feliile de sfecla rosie. Se presara busuiocul tocat deasupra si se condimenteaza salata cu sare si piper dupa gust. Aveti insa grija ca somonul afumat este sarat.

Se face un dressing din ulei de masline, sirop de rodie si vin, apoi se stropeste cu el salata.
Somonul fumee este o sursa importanta de acizi grasi omega 3 foarte necesari unei stari bune de sanatate.

sursa: femeilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata somon retete culinare somon fumee cepe vin lamaie busuioc piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1744 viz    0 com
6086 viz    0 com
6036 viz    0 com
1511 viz    0 com
1537 viz    0 com
3597 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1623 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014145 (s)