News Flash:

Salata cu sfecla rosie si ghimbir

9 Noiembrie 2011
3636 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata cu sfecla rosie si ghimbir
Ingrediente: 1 lingura de sfecla rosie cubulete din borcan 1 ardei galben 1 castravete 1 -2 rosii 1 morcov 1 varf de cutit de coaja rasa de lamaie 1 feliuta de radacina de ghimbir 1 lingurita de miere 1 lingura ulei de masline cu aroma de pepperoncino zeama de la 1/2 lamaie o priza de sare Mod de preparare: Mai intai se spala legumele. Rosiile se taie rondle si apoi jumatati. Se pun primele pe marginea platoului. Ardeiul de taie rondele si se intercaleaza cu feliile de rosie. Se curata morcovul de coaja si apoi cu unealta de curatat legume se continua sa se desprinda suvite subtiri de morcov. Acestea se vor aseza cu un capat rulat dedesubt pe marginea platoului de salata, imediat dupa rosii. Castravetele se curata de coaja, dar nu de tot, pastrand niste dungi, si apoi se da pe razatoarea mica. Se pun in mijlocul rulourilor de morcov sub forma de gramajoara. Se asaza si sfecla rosie din borcan, iar deasupra se presara un varf de cutit de coaja de lamaie rasa. Dressingul pentru aceasta salata se serveste separat. Se amesteca uleiul de masline cu aroma de pepperoncino cu zeama de lamaie si cu lingurita de miere. Se lasa un pic sa se amestece bine, apoi se pune felia de radacina de ghimbir. Se serveste intr-un mic bol, alaturi de salata. Se va amesteca cu salata in momentul servirii. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

retete vegetariene salate paste lasagna fasole vin alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1080 viz    0 com
1141 viz    0 com
1509 viz    0 com
2187 viz    0 com
1023 viz    0 com
1549 viz    0 com
1027 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1402 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023264 (s)