News Flash:

Salata cu rosii, porumb si busuioc

11 Ianuarie 2013
2072 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingurita ulei de masline
1 cana rosii cherry
4 coceni de porumb, curatati
1/4 lingurita piper negru macinat
5 frunze de busuioc, taiate fin
1/4 lingura sare kosher

Mod de preparare:
 
Incalzeste gratarul la foc mediu. Unge porumbul cu 2 lingurite de ulei de masline si asezoneaza cu sare si piper. Pune porumbul pe gratar, intorcand-l o data la cateva minute. Tine-l pe gratar 10-12 minute. Scoate-l si lasa-l pe o farfurie, sa se raceasca. Apoi, taie boabele si pune-le intr-un castron pentru salata.

Pune peste porumb rosiile cherry, frunzele de busuioc si toarna 1 lingurita de ulei. Amesteca pentru omogenizare si serveste imediat.
 
sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii cherry sare kosher foc mediu gratar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012729 (s)