News Flash:

Salata cu ridiche neagra

17 Februarie 2014
1999 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 morcov mic
1/2 ridiche neagra mica
1/2 sfecla rosie mica
1 mana de spanac baby
2 lingurite ulei de masline extravirgin
cativa germeni de ridiche sango, pentru decor (optional)
2 lingurite zeama de lamaie
sare
piper, dupa gust

Mod de preparare:

Se spala spanacul baby si se usuca prin tapotare usoara cu un prosop de hartie. Se lasa deoparte. Se spala radacinoasele si se decojesc (ideal este sa folositi un curatitor din ceramica, pentru a evita oxidarea). Se razuiesc radacinoasele pe razatoarea mare, dar separat, pentru a nu amesteca culorile.
Se incepe montarea salatei pe farfurie astfel: se aseaza spanacul pe marginea farfuriei, apoi un rand de sfecla rosie rasa, un rand de morcov ras, iar in mijloc–ridiche neagra rasa. Se prepara dressingul amestecand energic uleiul cu zeama de lamaie, sare si piper. Se picura putin dressing peste intreaga salata.
Se decoreaza cu patrunjel proaspat si germeni de ridiche sango. Se consuma imediat.

Salata de cruditati
recomandata de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete salata salata cruditati retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1479 (s) | 26 queries | Mysql time :0.019258 (s)