News Flash:

Salata cu radicchio

23 Ianuarie 2014
978 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 linguri otet de vin rosu
3 linguri ulei de masline
100g stafide aurii
2 radicchio medii
sucul si coaja de la 1 portocala
100g fulgi migdale prajite
2 linguri zahar
sare
piper

Mod de preparare:

Desprinde frunzele de radicchio si taie-le in fasii. Amesteca-le cu coaja de portocala, stafidele,uleiul, otetul, zaharul si fulgii de migdale intr-un bol.
Condimenteaza cu sare si piper si serveste imediat. Salata se pastreaza bine, intr-un bol acoperit, pana la o zi in frigider.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1432 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019069 (s)