News Flash:

Salata cu pui picant - FOTO

12 Ianuarie 2012
4343 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

un piept de pui
salata verde

Pentru marinata:

2 linguri de ulei de masline
2 lingurite de boia dulce
2 catei de usturoi
zeama de la o jumatate de lamaie
1 praf de sofran
1 varf de lingurita de boia iute
2 linguri de chimen
piper
sare

Mod de preparare:


Se feliaza pieptul de pui in bucati mici. Separat, am facut o marinata din: 2 linguri ulei de masline, 2 lingurite de boia dulce, 2 catei de usturoi razuiti, zeama de la o jumatate de lamaie, 1 praf de sofran, 1 varf de lingurita de boia iute (puteti pune mai mult sau mai putin, in functie de cat picant doriti sa fie), 2 linguri de chimen, sare si piper dupa gust.
Puiul se lasa la marinat, cca jumatate de ora sau chiar o ora. Se da la cuptor, intr-o tava cu hartie de copt si stropita cu inca vreo 2 linguri de ulei timp de 30 minute sau in functie de cuptorul fiecaruia, pana devine usor rumen. Ideal sa incercati o bucatica, daca interiorul e moale si gustos, e gata.
Bucatile de pui se asaza pe salata verde, cu rosii, stropita cu putin ulei (eu am pus uleiul din tava, ramas de la pui), sare dupa gust si chiar zeama de lamaie. 
Dya recomanda pentru astazi Salata cu pui picant.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Salata_cu_pui_picant2
salata verde boia dulce usturoi sofran boia iute chimen piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1187 viz    0 com
969 viz    0 com
1196 viz    0 com
1557 viz    0 com
1716 viz    0 com
2109 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1591 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018510 (s)