News Flash:

Salata cu pui, legume si rodie

9 Februarie 2016
3311 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 gr carne de pui fiarta (preferabil pulpa)
3-4  oua fierte
2 castraveti murati
2 morcovi fierti
4-5 cartofi fierti
150 gr branza telemea
300 gr maioneza
o ceapa taiata felii subtiri si calita
sare
piper
rodii pentru decor

Mod de preparare:

Cartofii, morcovii, castravetii, branza se dau pe razatoarea mare (separat). Ouale se curata si se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile le dam pe razatoarea mica, la fel si galbenusurile. La fel nu le amestecam. Carnea o taiem bucatele mici.

Condimentam cu sare si piper cartofii, carnea de pui si morcovii. Le amestecam fiecare cu cate o lingura, doua de maioneza. Pe un platou dreptunghiular (merge si rotund) punem folii pe margine pentru protectie si „cladim” salata. Primul strat cartofi, apoi pui, castraveti murati, morcovi, branza, un strat subtire de maionzea, galbenus si, la sfarsit, ceapa calita (rece). Presam bine si invelim in folie apoi bagam salata la frigider 1 ora.

O scoatem de la frigider, desfacem cu grija folia, o imbracam intr-un strat subtire de maioneza si o ornam cu albusul dat pe razatoare si seminte de rodie.

Reteta de salata cu pui, legume si rodie ne este recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

salata pui salata legume salata rodie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1464 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016573 (s)