News Flash:

Salata cu prune si branza de capra

25 Septembrie 2014
1865 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

4 prune coapte
60 g branza sfaramitata de capra
1 lingurita de ulei de masline + 2 linguri (separat)
1 lingura zeama de lamaie
3 cani de frunze de salata verde
1/2 lingurita sare

Mod de preparare
:

Stropeste prunele taiate jumatati cu o lingurita de ulei si coace-le in cuptor, pana devin usor caramelizate. Scoate prunele din tigaie si amesteca zeama pe care si-au lasat-o cu sucul de lamaie, restul de ulei de masline si sare. Amesteca prunele cu salata verde si branza de capra si toarna dressingul pe deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete salata branza salata prune retete culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1089 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012752 (s)