News Flash:

Salata cu porumb si rosii

26 Septembrie 2012
2537 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g rosii cherry
6 rosii lunguiete taiate in cate 6 felii
3 rosii rotunde tocate
60 ml ulei de masline
2 lingurite otet balsamic
2 catei de usturoi taiat feliute subtiri
4 stiuleti de porumb
1 lingura otet de vin rosu

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 190 grade. Asezam rosiile lunguiete cu partea taiata in sus intr-o tava adanca. Stropim rosiile cu o lingura de ulei si cu otetul balsamic. Adaugam usturoiul si asezonam cu sare. Bagam la cuptor timp de 15 minute. Reducem temperatura si mai lasam sa stea 30 de minute. Punem in tava rosiile cherri si mai coacem 15 minute. Le scoatem apoi din cuptor si le lasam sa se raceasca in tava. Facem porumbul pe gratar si apoi taiem boabele de pe stiulete cu un cutit ascutit. Intr-un bol amestecam rosiile coapte cu boabele de porumb si cu rosiile necoapte. Se amesteca otetul de vin rosu cu uleiul ramas si se toarna peste salata.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete salate retete culinare rosii cherry rosii lunguiete usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1598 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013350 (s)