News Flash:

Salata cu piept de pui si porumb

27 Octombrie 2011
2575 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata cu piept de pui si porumb
Ingrediente: Pentru salata: 70 g porumb 175 gr piept de pui 1 salata medie 2 rosii 2 oua cascaval 2 masline Pentru dressing: 2 galbenusuri sos Worcestershire ketchup ulei lamaie Mod de preparare: Pieptul de pui se taie cubulete si se lasa la macerat intr-un vas cu ulei de masline, oregano, usturoi pisat, sare, piper, boia si 2 linguri de mustar pentru 2 ore. Se prajeste carnea intr-o tigaie de teflon (fara a pune untura sau ulei), apoi se lasa la racit. Se fierb ouale tari. Intre timp se prepara sosul Thousand Islands, facand o maioneza obisnuita in care adaugam ketchup (dupa gust), zeama de lamaie si cativa stropi de sos Worcestershire. Amestectul rezultat se lasa la racit 30 minute in frigider. Dupa ce a expirat timpul se spala si taie salata, peste se taie rosiile marunt, ouale se dau pe razatoarea mare. Peste oua se pune sosul Thousand Islands, apoi cubuletele de pui si in final porumbul. Se orneaza cu cascaval ras si masline. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sos tabasco salate nuci pecan vinete zaahr brun cascaval ketchup lamaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1760 viz    0 com
1722 viz    0 com
928 viz    0 com
1234 viz    0 com
1625 viz    0 com
2957 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1550 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022806 (s)