News Flash:

Salata cu piept de pui si cuscus

23 August 2012
2398 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 bucati piept de pui
1 cana de cuscus
250 g rosii cherry
1 dovlecel taiat cubulete
375 ml supa de pui clocotita
2 linguri boia dulce
ulei de masline
2 linguri suc de limeta

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 180 grade. Tapetam 2 tavi cu hartie de copt. Incingem o tigaie la foc mediu. Ungem puiul cu ulei si adaugam sare dupa gust. Lasam sa se rumeneasca pe ambele parti cate 2 minute. Scoatem puiul din tigaie si-l asezam in una dintre tavile pregatite. Punem legumele in cealalta tava si le stropim cu ulei. Adaugam sare si acoperim tava cu folie, bagam legumele si puiul la cuptor timp de 10 minute. Dupa 10 minute scoatem puiul si-l acoperim. Lasam sa  stea asa 10 minute. Marim temperatura la 220 grade si mai lasam legumele (fara folie) sa mai stea 10 minute. Punem cuscusul intr-un bol si turnam apa clocotita pe deasupra. Acoperim vasul si lasam sa stea asa 3 minute. Cu o furculita afanam cuscusul. In alt bol amestecam sucul de limeta cu boia si sare. Amestecam legumele cu cuscus si punem in farfurioare. Taiem puiul si-l asezam peste patul de cuscus. Servim puiul cu sosul de boia.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cuscus rosii cherry dovlecel boia dulce
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1679 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014457 (s)