News Flash:

Salata cu piept de pui si cuscus

4 Aprilie 2014
2442 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 buc. piept de pui
ulei de masline
250 g rosii cherry
1 dovlecel taiat cubulete
1 cana de cuscus
375 ml supa de pui clocotita
2 linguri boia dulce
2 linguri suc de limeta

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 180 grade. Tapetam 2 tavi cu hartie de copt. Incingem o tigaie la foc mediu. Ungem puiul cu ulei si adaugam sare dupa gust. Lasam sa se rumeneasca pe ambele parti cate 2 minute. Scoatem puiul din tigaie si-l asezam in una dintre tavile pregatite. Punem legumele in cealalta tava si le stropim cu ulei. Adaugam sare si acoperim tava cu folie, bagam legumele si puiul la cuptor timp de 10 minute. Dupa 10 minute scoatem puiul si-l acoperim. Lasam sa  stea asa 10 minute. Marim temperatura la 220 grade si mai lasam legumele (fara folie) sa mai stea 10 minute. Punem cuscusul intr-un bol si turnam apa clocotita pe deasupra. Acoperim vasul si lasam sa stea asa 3 minute. Cu o furculita afanam cuscusul. In alt bol amestecam sucul de limeta cu boia si sare. Amestecam legumele cu cuscus si punem in farfurioare. Taiem puiul si-l asezam peste patul de cuscus. Servim puiul cu sosul de boia.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete salata salata pui salata cuscus
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1719 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019115 (s)