News Flash:

Salata cu piept de curcan

25 Februarie 2013
1777 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

un piept de curcan
6 oua
7 cartofi potriviti
6 castraveti murati
6 morcovi
3 gogosari in otet
300 g maioneza
200 ml de ulei
mustar
piper
sare
 
Mod de preparare:

Pune pieptul de curcan la fiert, spumeaza-l si adauga morcovii si cartofii intregi. Adauga sare dupa gust si fierbe-i la foc mic. Cand sunt gata, pune-i la racit. Taie castravetii, gogosarii, morcovii, cartofii si carnea in cubulete foarte mici. Peste amestecul de legume si carne adauga 3/4 din cantitatea de maioneza si 200 ml de ulei. Adauga mustar, sare si piper dupa gust, amesteca bine dupa care asaza-o pe un platou in forma de inimioare.
Salata de curcan in forma de inimioara se serveste rece, ca aperitiv, si se decoreaza cu gogosar in otet taiat marunt si maioneza.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua cartofi potriviti castraveti murati morcovi maioneza ulei mustar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1623 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020175 (s)