News Flash:

Salata cu peste si legume

6 Decembrie 2011
4596 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata cu peste si legume
Ingrediente: 1 bucata file de peste 300 g legume congelate patrunjel zeama de lamaie piper sare Mod de preparare: Se pun la incins 2 linguri ulei intr-o tigaie, apoi se adauga legumele, nedecongelate, si se lasa la calit vreo 6-7 minute, acoperite cu un capac si amestecand din cand in cand. Cand sunt gata, se pun intr-un bol mai mare si se potriveste de sare si piper. Fileul de peste se taie in cuburi mai mici, se pipereaaza si se sareaza, dupa care se caleste un pic in ulei. Se pune apoi peste legume, iar deasupra se toarna zeama de lamaie dupa gust si se presara patrunjel verde tocat marunt. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

verdeturi patrunjel salate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1526 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020867 (s)