News Flash:

Salata cu peste si ciuperci

20 August 2012
1992 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg file de pangasius
1 cutie ciuperci
2 ardei grasi
piper
2 salate
sare

Mod de preparare:

Se taie pestele cubulete. Se pune intr-o cratita la prajit (atentie, nu se pune ulei in cazul tipurilor de peste gras cum ar fi pangasius sau somon pentru ca va lasa el insusi grasime).
Se adauga ciupercile si se lasa sa se rumeneasca la foc mic. Cand pestele si ciupercile sunt aproape gata se adauga ardeiul si se lasa pe foc pana se inmoaie putin.
Se adauga salata verde taiata fideluta, se adauga sare si piper dupa gust, se amesteca, apoi se da jos de pe foc. Se decoreaza cu felii de lamaie si se poate servi. Daca doriti puteti adauga si zeama de lamaie.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci ardei grasi piper salate sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1702 viz    0 com
17756 viz    0 com
1951 viz    0 com
1948 viz    0 com
3935 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1545 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013502 (s)