News Flash:

Salata cu peste - FOTO

20 Ianuarie 2012
4610 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata cu peste
Ingrediente:

100 g sprot afumat sau o conserva de sprot in ulei
2 cartofi potriviti
2 cepe mici
2 oua fierte
50 g branza
aprox 150 g maioneza
ceapa verde pentru ornat
marar
sare
 
Mod de preparare:


Fierbem cartofii si ouale apoi le curatam. Pestele il curatam de oase, taiem capetele si cozile (lasam cativa intregi pentru ornat) si ii maruntim.
Cartofii, ouale si branza le dam pe razatoare. Ceapa o tocam marunt. Asezam salata in bol astfel: Primul strat cartofi, apoi punem putina maioneza; al 2-lea strat ceapa; al 3-lea strat peste, apoi maioneza; al 4-lea strat branza, apoi maioneza; al 5-lea strat oua, deasupra punem maioneza. Ornam cu pesti intregi (ii infigem usor), cozi de ceapa verde si marar.
Salata cu peste pregatita de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Salata_cu_peste1
sprot afumat cartofi cepe oua branza maioneza ceapa verde marar sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1880 viz    0 com
4572 viz    0 com
1414 viz    1 com
2489 viz    0 com
1526 viz    0 com
1880 viz    0 com
1157 viz    0 com
1471 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1560 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020244 (s)