News Flash:

Salata cu peste afumat, cartofi si oua

30 Noiembrie 2011
1549 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata cu peste afumat cartofi si oua
Ingrediente: 200 g peste afumat 500 g cartofi 2-3 oua 1 -2 cepe 2 -3 linguri otet 5 linguri ulei piper sare Mod de preparare: Cartofii se curata si se fierb, cu tot cu coaja, in apa cat sa-i acopere, cu 1 lingurita de sare. Se tin la foc mic, cu oala partial acoperita, pana cand sunt fierti. Dupa aceea se scurge apa si se lasa sa se raceasca pana cand cartofii pot fi tinuti in mana, pentru a fi curatati. Se lasa sa se raceasca in oala acoperita, astfel incat sa ramana umezi, daca se usuca se vor curata foarte greu. Intre timp se pun la fiert ouale si se curata ceapa, se taie rondele si se pune intr-un vas. Peste ceapa se pune otet si ulei si se potriveste de piper si sare. Se amesteca, iar apoi se lasa ceapa sa se marineze in acest amestec. Urmeaza curatarea cartofilor, inca fierbinti. Apoi acestia se taie rondele si se pun in vas. Inainte de servire se pune pestele curatat de oase, rupt in bucati sau taiat, si ouale taiate rondele. sursa reteta: retete-mancare.ro sursa fotografie: retete-mancare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nescafe salate cartofi oua otet ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1757 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022082 (s)