News Flash:

Salata cu peste afumat

24 Ianuarie 2012
1405 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata cu peste afumat
Ingrediente:

200 gr peste afumat (hering)
4 – 5 cartofi mai mici
150 gr legume congelate (amestec mexican)
masline
1 lamaie
1 ceapa mica
frunze de salata pentru decor
   
Mod de preparare:

Cartofii fierti si decojiti se taie bucatele.Legumele se pun direct inghetate int-o craticioara cu capac la foc mic, cand se absoarbe apa se pune putin ulei de masline si se lasa sa se gratineze. Ceapa se taie marunt. Se amesteca toate impreuna cu pestele, maslinele, sucul de la 1/2 de lamaie, 1 lingura de ulei, sare si piper.Se pun frunzele de salata pe fundul unui castron, se rastoarna cu grija salata.Se decoreaza cu felii de lamaie.
Salata cu peste afumat pregatita de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

peste afumat cartofi legume congelate masline lamaie ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1947 viz    0 com
3735 viz    0 com
4593 viz    0 com
1878 viz    0 com
4566 viz    0 com
1412 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1329 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014940 (s)