News Flash:

Salata cu paste si piept de pui

28 Decembrie 2011
2193 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata cu paste si piept de pui
Ingrediente:

300 g paste fusilli
1 piept de pui
100 g mozzarella proaspata
4-5 catei usturoi
1 rosie
sare si piper cu usturoi
ierburi de Provence
1 mana de busuioc verde
4-5 linguri cu ulei de masline
1 lingura sos de soia
sare
 
Mod de preparare:

Carnea se feliaza, se pune pe un platou, se condimenteaza cu sare, piper cu usturoi si ierburi de Provence. Dupa aceea se stropeste cu ulei de masline si sos de soia, se acopera cu folie alimentara si se da la rece.
In acest timp, pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet, apoi se scurg si se pun intr-un castron.
Busuiocul se rupe in bucatele, se pune intr-un mojar, impreuna cu usturoiul, si se piseaza. Se sareaza dupa gust, apoi se pune ulei, cate putin, si se amesteca pana cand se obtine o emulsie stabila.
Dupa aceea se scoate carnea de la frigider si se prajeste pe gratar. Cand este gata se taie cubulete, se pune in castron, peste paste, si se adauga rosia taiata felii si mozzarella cubulete. La final se toarna si sosul de busuioc si se omogenizeaza.

sursa reteta si fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste fusilli mozzarella usturoi rosie busuioc verde sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1887 viz    0 com
1182 viz    0 com
1564 viz    0 com
3106 viz    0 com
1464 viz    0 com
4416 viz    0 com
1480 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1581 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020604 (s)