News Flash:

Salata cu paste si legume

22 Ianuarie 2016
3399 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 gr paste fainoase, fierte
100 gr salam pepperoni, tacat marunt
15 rosii cherry, taiate in jumatati
200 gr ciuperci proaspete, tocate felii
200 gr branza feta, maruntita
100 gr ardei rosu, taiat felii
o legatura ceapa verde, taiata rondele
70 ml ulei de masline
100 ml otet de vin rosu
2 lingurite oregano uscat
1 lingurita pudra de usturoi
2 lingurite busuioc uscat
piper
½ lingurita zahar alb
sare

Mod de preparare:

Adauga intr-un bol incapator uleiul de masline, otetul, usturoiul, busuiocul, oregano si amesteca foarte bine. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Adauga peste sos pastele, ciupercile, rosiile, ardeiul, ceapa, branza si salamul. Amesteca totul foarte bine. Daca este necesar, mai adauga sare dupa gust.
Lasa salata minim doua ore la frigider inainte de a o servi.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata paste salata legume salata greceasca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1592 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013286 (s)