News Flash:

Salata cu oua de prepelita

11 Februarie 2014
2726 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

12 oua de prepelita
1 iaurt degresat mic
75 g branza de vaci degresata
sare
piper
dupa gust
1 gramajoara germeni de ceapa
1 legatura marar proaspat

Mod de preparare:

Se fierb ouale de prepelita in apa cu sare, dupa care se racesc in apa rece. Se curata ouale cu grija  si se lasa deoparte.
Se prepara sosul de branza: in vasul unui blender mic se pune iaurtul, branza de vaci, putina sare si iaurt. Se mixeaza cca 1 minuta, pana se obtine o crema foarte fina.
Se adauga mararul spalat si tocat. Se mai mixeaza 30 secunde, pentru omogenizare. Intr-un vas de jena se toarna sosul de branza, peste care se adauga ouale de prepelita. Cateva dintre ele pot fi taiate in jumatate.
Se decoreaza cu germeni de ceapa si se servesc imediat, alaturi de o salata verde.

Salata cu oua de prepelita recomandata de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete salata salata oua retete sanatoase retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1519 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013417 (s)