News Flash:

Salata cu naut, dovleac si coriandru

9 Februarie 2012
1644 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata cu naut dovleac si coriandru
Ingrediente:

300 g naut din conserva
1 kg dovleac taiat in cubulete de 2 cm
3 linguri ulei de masline
1 lingurita chimion
1 ceapa mica rosie tocata maruntel
1 lingurita coriandru
sucul de la 1 lamaie

Mod de preparare:

Prima data se unge cu putin unt o tava, iar apoi se incinge cuptorul la 200 grade. Dupa aceea se amesteca uleiul cu dovleacul, coriandru si chimion intr-un bol. Adaugam sare si transferam amestecul in tava pregatita. Dam la cuptor timp de 20 de minute, apoi lasam sa se raceasca. Amestecam nautul cu dovleacul si ceapa intr-un bol de salata. Intr-un bol mic separat se amesteca uleiul ramas cu 2 linguri suc de lamaie si cu sare si turnam sosul peste salata. Se amesteca si se serveste imediat.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

naut dovleac chimion coriandru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2356 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012102 (s)