News Flash:

Salata cu multe legume

2 August 2012
1978 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

40 g salata
1/4 varza rosie
1 morcov
1 castravete
1 ceapa verde, tocata marunt
1 lingura suc de limete
1 lingura ulei
1 praf de ghimbir

Mod de preparare:

Se spala bine toate legumele, apoi se taie felii castravetii si morcovii. Se toaca marunt ceapa, varza si salata. Se pun toate intr-un bol mai mare, se potriveste de sare, apoi se adauga ghimbirul, sucul de limete si ulei si se amesteca bine. Se serveste imediat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata varza rosie morcov castravete ceapa verde ulei ghimbir bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1600 viz    0 com
1358 viz    0 com
2723 viz    0 com
1670 viz    0 com
2213 viz    0 com
2087 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1824 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019258 (s)