News Flash:

Salata cu maioneza si sparanghel

8 Februarie 2012
2133 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata cu maioneza si sparanghel
Ingrediente:

1 kg cartofi taiati cubulete
100 g maioneza
2 legaturi de sparanghel
2 cepe verzi
2 linguri suc de lamaie
1 lingura patrunjel tocat
sare

Mod de preparare:

Cartofii se fierb in jur de un sfert de ora, dupa care se lasa la racit. In acest timp oparim sparanghelul in apa fiarta cu sare, dupa care il trecem prin jet de apa rece.
Apoi ne ocupam de sos. Amestecam sucul de lamaie, maioneza, ceapa verde si sarea. Se pun cartofii si sparanghelul in boluri de salata si se servesc cu sosul pregatit si patrunjel tocat pe deasupra.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi maioneza sparanghel cepe verzi patrunjel sare salata sosul
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1691 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013317 (s)