News Flash:

Salata cu macrou, cartofi si sparanghel

13 Iunie 2013
1046 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g macrou proaspat
1 lamaie
5 linguri de ulei de masline
3 cartofi potriviti
1 ardei gras rosu
1 legatura de patrunjel
1 legatura de marar
200 g sparanghel
sare
piper

Mod de preparare:

Spala bine macroul, apoi taie-l fileuri. Pune fileurile intr-un vas mai mare si toarna peste el un amestec preparat din zeama de la lamaie, sare, piper si patrunjel taiat marunt. Acopera vasul cu o folie de aluminiu si lasa pestele peste noapte la marinat.
Pune cartofii la fiert in coaja, taie ardeiul gras fasii subtiri, apoi, taie si cartofii cubulete dupa ce s-au racit. Pune si sparanghelul la fiert cu putina sare, aproximativ 10 minute.
Pune ardeii si sparanghelul peste cartofi, aseoneaza cu sare si piper dupa gust si adauga si macroul.
Salata de macrou cu cartofi se serveste la temperatura camerei, presarata cu marar taiat fin.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

macrou proaspat sparanghel piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1536 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019621 (s)