News Flash:

Salata cu legume si piept de pui

19 Martie 2013
1936 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 piept de pui mic
5-6 ciuperci
jumatate de morcov
2 castraveti
o rosie
1 cutie mica de porumb
1 ardei rosu
salata verde
masline
patrunjel
piper
sare
 
Mod de preparare:


Fierbeti pieptul de pui si taiati-l in fasii subtiri pe care le caliti cateva minute in ulei incins. Scoateti fasiile de pui pe un servetel. Taiati ciupercile in 4 si calitile cateva minute.
Taiati rosiile in cubulete, decojiti castravetii si taiati-i rondele, taiati fasii subtiri ardeiul, radeti morcovul, rupeti salata verde in bucati mici. Intr-un castron mai mare aranjati toate ingredientele pentru un aspect frumos.
Puneti salata verde in partea de jos, apoi castravetii, rosiile, maslinele, porumbul scurs de apa in preaabil, ardeiul, morcovul. Deasupra, in centru, adaugati puiul si ciupercile. Asezonati cu putin patrunjel proaspat.
 
Salata de pui cu legume recomandata de fraiche-bistro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci morcov castraveti rosie porumb ardei rosu salata verde masline
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1774 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020253 (s)