News Flash:

Salata cu iaurt

31 Martie 2011
1449 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Salata cu iaurt
Mod de preparare: Se taie in inele subtiri ceapa si morcovii in felii subtiri. Ridichile si salata se taie marunt. Acestea se amesteca intr-un castron. Ciupercile se taie in 4. Intr-o tigaie mare se prajesc ciupercile aproximativ 5 minute in ulei incins. Se adauga 4 linguri de otet si se condimenteaza cu putina sare si piper. Ciupercile se lasa intr-o strecuratoare sa se raceasca. Se curata cepele si usturoiul si se taie marunt. Acestea se amesteca cu iaurt si restul de otet se condimenteaza cu sare si piper. Morcovii, ceapa, salata si ciupercile se amesteca cu sosul de iaurt. Salata se aseaza pe farfurii si deasupra se orneaza cu bucati de cascaval. Ingrediente: 150 g morcovi 2 ridichi mici 150 g ceapa verde 1 salata mijlocie 500 g ciuperci Champignon 4 linguri de supa ulei de floarea-soarelui 8 linguri de supa otet de vin alb Sare, piper negru macinat 1 catel de usturoi 2 cepe mici 200 g iaurt din lapte integral 5 linguri de supa de mirodenii tocate (de ex: patrunjel, chimen) 100 g cascaval Parmezan (taiat bucati)
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

alimentatie sanatoasa vinete mere morcovi varza ciuperci cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1770 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020638 (s)