News Flash:

Salata cu hering

16 Mai 2011
962 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata cu hering1
Ingrediente: 300 gr hering sarat (sau marinat) 2 cartofi mai mari 3 morcovi 2-3 sfecle rosii mici (cam cat o ceapa fiecare) 1 ceapa mica 2 oua 3 galbenusuri mustar ulei sare Mod de preparare: 1. Se fierb cartofii in coaja pana intra usor furculita in ei. Se fierb morcovii intregi. Se curata sfeclele de coaja si se taie in patru, apoi se fierb. Se fierb 2 oua tari. 2. Se verifica heringul de oase si se taie cubulete. Se toaca foarte marunt ceapa. 3. Din cele 3 galbenusuri preparam maioneza dupa instructiunile de aici. 4. Se dau pe razatoarea mare (in farfurii separate) cartofii, morcovii si sfeclele. Daca dam pe razatoare legumele, salata va fi mai pufoasa. 5. Intr-o tava rotunda de 20 cm diametru (cu pereti detasabili) incepem sa montam salata in straturi: - strat de cartofi razuiti; - strat de maioneza (3 linguri); - strat de hering si ceapa; - strat de maioneza (3 linguri); - strat de morcovi; - strat de maioneza (3 linguri); - strat de sfecla razuita; - strat mai gros de maioneza; - strat de galbenus fiert trecut prin sita si albus dat pe razatoarea mica. 6. Se da salata la frigider peste noapte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete harissa galbenus cartofi
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1040 viz    0 com
2323 viz    0 com
1365 viz    0 com
1040 viz    0 com
1562 viz    0 com
920 viz    0 com
1255 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1465 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013738 (s)