News Flash:

Salata cu grepfrut si ghimbir

20 Ianuarie 2014
949 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

frunze de menta
coriandru proaspat tocat,
2 cepe verzi feliate subtire
1/2 lingurita zahar
2 lingurite ghimbir ras
1 lingura suc de lamaie
1 lingura sos de peste
2 linguri ulei de masline
1 catel usturoi tocat
piper
sare
350g piept de rata
2 grepfrut curatate si rupte in felii

Mod de preparare:


Condimenteaza pieptul de rata cu sare si piper si gateste-l (medium rare) intr-o tigaie la foc mediu. Lasa-l sa se raceasca putin apoi feliaza-l subtire. Amesteca usturoiul, uleiul, sosul de peste, sucul de lamaie, ghimbirul si zaharul intr-un bol de salata. Adauga peste ele feliile de carne, ceapa verde, ierburile aromatice si feliile de grepfruit curatate de pielita amara.
Amesteca bine si serveste imediat.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1638 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019001 (s)