News Flash:

Salata cu ficat de pui si chorizo

28 Februarie 2013
2025 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 ficati de pui
50 ml ulei de floarea soarelui
50 ml ulei de masline
1 carnat picant chorizo taiat in cubulete
10 ml otet balsamic
20 ml coniac
rucola
salata verde
paine taraneasca
rosii cherry
faina
piper
sare

Mod de preparare:

Tavaleste ficatii de pui in faina si asezoneaza-i cu sare si piper. Incinge uleiul intr-o tigaie si adauga cubuletele de chorizo si lasa-le pe foc timp de 5 minute, pana devin crocante. Scoate apoi carnatii pe o farfurie tapetata cu prosoape de hartie. Adauga in tigaie ficatii de pui si lasa pe foc timp de 5 minute. Adauga din nou carnatii si coniacul si lasa pe foc timp de 10 minute.
Intr-un bol, amesteca uleiul de masline cu otetul balsamic. Asezoneaza cu sare si piper. Pe un platou amesteca salata verde cu rucola si rosiile cherry. Toarna pe deasupra sosul. Deasupra adauga carnatii si ficatul. Lasa sa se scurga si sosul din tigaie.
Salata cu ficat de pui si chorizo se serveste cu paine taraneasca prajita cu usturoi.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

otet balsamic coniac rucola salata verde paine taraneasca faina piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1598 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013665 (s)