News Flash:

Salata cu fasole si ton

12 Aprilie 2013
1350 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru vinegreta:

1 legatura mica patrunjel, tocat marunt
120 ml ulei de masline
3 linguri suc proaspat de lamaie
½ lingura otet de vin
1 catel usturoi zdrobit
sare
piper

Pentru salata:

1 bucata radicchio (medie)
600 g fasole boabe alba din conserva, scursa si clatita
2 tulpini de telina taiate fasii
1 conserva ton
sare
piper
frunze de patrunjel pentru decor

Mod de preparare:

Amesteca toate ingredinentele pentru vinegreta intr-un robot de bucatarie pana cand se omogenizeaza si condimenteaza cu sare si piper. Rupe frunzele de radicchio in bucati mari, pune-le intr-un bol cu fasolea boabe si telina si amesteca-le cu vinegreta. Mai adauga sare si piper daca e nevoie. Adauga deasupra bucati de ton si decoreza cu frunze de patrunjel.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinegreta radicchio
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1507 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020059 (s)