News Flash:

Salata cu dovlecei si branza Halloumi

7 Septembrie 2011
1201 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata cu dovlecei si branza Halloumi
Ingrediente: 2 dovlecei 1 catel usturoi 100 g branza Halloumi coaja de la ½ lamaie ½ lingurita mustar ½ lingura seminte floarea-soarelui 1 lingura ulei de masline extravirgin 1 legatura busuioc 1 lingurita otet de vin alb 1 ceapa rosie ½ lingura seminte de dovleac Mod de preparare: Mustarul, otetul, usturoiul, coaja de lamaie, jumatate din cantitatea de ulei si ¾ din cantitatea de busuioc impreuna cu 2 linguri de apa se pun intr-un blender si se mixeaza pana la omogenizare. Restul de ulei se incalzeste intr-o tigaie. Ceapa se taie in 10 felii si se caleste in ulei, adaugandu-se si putina apa pana este gata. Se scoate si se pune deoparte. Se adauga dovleceii taiati felii si se calesc pana sunt gata. Se scot si se pun deoparte. Branza se taie felii si se rumeneste 2-3 minute pe fiecare parte. Se asaza toate ingredientele pe un platou, se presara semintele si restul de busuioc si se serveste cu dressing. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

savarina ovaz caviar keta bruschete retete vegetariene salate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3461 viz    0 com
971 viz    0 com
897 viz    0 com
1101 viz    0 com
1024 viz    0 com
1318 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1570 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017215 (s)