News Flash:

Salata cu crutoane (Panzanella)

15 August 2011
1266 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata cu crutoane
Ingrediente: 4 rosii 150 gr rosii cherry 3 castraveti 1/2 ceapa rosie 3 felii franzela cateva frunze de busuioc 3 linguri branza de burduf sare piper ulei de masline Mod de preparare: Castravetii si rosiile se taie bucati. Rosiile cherry se lasa intregi. Ceapa se taie solzisori. Se toaca cateva frunze de busuioc. Feliile de paine se taie cuburi mici. Se incing 2-3 linguri ulei masline intr-o tigaie. Se pun cuburile de paine si se condimenteaza cu sare si piper. Se mai toarna 2 linguri de ulei peste sa fie bine acoperite. Se prajesc la foc iute cateva minute, amestecand pana se fac crocante si rumene. Intr-un bol se amesteca legumele, condimentandu-se cu sare, busuioc tocat si putin ulei de masline. Dupa aceea se pun apoi crutoanele si se sfarma deasupra branza burduf. Se amesteca usor. Ca decor se pot folosi frunze de busuioc. sursa articol: http://www.e-retete.ro sursa fotografie: http://www.myrecipes.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

painica retete vegetariene salate oase afumate gogosar gorgonzola
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1019 viz    0 com
1036 viz    0 com
929 viz    0 com
939 viz    0 com
1030 viz    0 com
1179 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1589 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017710 (s)